GSM vochtschade

Heeft u gsm in de regen gelegen? Is uw gsm in de toilet gevallen? Heeft u met uw gsm gesport en is er zweet opgekomen? Heeft u per ongeluk een glas drinken over uw uw toestel laten vallen? Als dat zo is kan het nare gevolgen hebben voor de gsm.


Bij aanraking van vocht ontstaat er corrosie in de gsm en dit zorgt ervoor dat sommige functies van de gsm uitvallen of niet meer functioneren zoals het zou moeten.

 

Meestal merkt u niets van vochtschade als het net is gebeurd maar de problemen komen later. Ineens kan het geluid uitvallen of opeens laad de gsm niet meer op. Dit zijn maar enkele voorbeelden van wat er kan gebeuren na vochtschade.

 

 

 

75% met vochtschade kunnen wij herstellen

Ongeveer 75% van de reparaties die met waterschade te maken hebben kunnen we oplossen. Wij rekenen  59,- euro voor het verwijderen van alle schade op het moederbord en voor het grondig reinigen van alle IC’s.


Het is mogelijk dat we na reiniging van het moederbord ook nog een onderdeel moeten vervangen maar dat laten we altijd op voorhand weten zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

 

U dient voor een waterschade reparatie uw gsm ongeveer 2 dagen achter te laten.

 

*Analyse komt op 5 euro voor gebruik van de nodige producten die nodig zijn voor het reinigingsproces. Deze kost zit inbegrepen in de volledige reinigingskost indien het toestel hersteld is.

 

KLIK HIER VOOR AFSPRAAK

© HyPeRsNaP